Get Adobe Flash player

Zomeractiviteiten:

Spelevaren:

Het meer is groot met daarin diverse mooi eilandjes waar vrij verbleven kan worden. Er is zelf ook een eiland met een zandstrand. Je kunt dus uren genieten van de omgeving op het water en de zon. Smeert u wel in met zonnen factor 20.

Er is een roeiboot met motor te huur

   

 

 

 

Vissen:

Met zoveel meren in de omgeving is er veel te vissen. Je kan er vissen zowel met de vlieghengel als met de spinhengel.  

De viskaart is inbegrepen bij de huur prijs van het huisje.

Er is forel en vlagzalm te vangen en vele andere soorten vis. Alle vis wordt door de lokale bevolking gegeten.

 

Kanoën:

 

Naast lekker luieren of een goed boek lezen op de veranda kunt u kanoën of wandelen. De kano kunt u huren bij ons. De mogelijkheid bestaat dat u langs vele mooie meertjes kunt varen. U kunt ook verschillende meerdaagse tochten in de omgeving maken, waarbij u in de vrije natuur kunt overnachten. Wilt u dit zelf niet die doen kunt ook een gids erbij huren. U kunt bij ons daar informatie over opvragen.

 

Wandelen:

Wandelen kan naar harte lust in de nationale parken Padjelanta, Sarek en Stora Sjöfallet. Je kunt er dagen op uittrekken op de gemarkeerde paden. Het is leuk om na een tocht van enkele dagen je op te laten halen door de lokale helikopter die met de snelheid die je zelf niet kan halen terug brengt naar kvikkjokk.

Paddenstoel en bosvruchten:

Er zijn volop paddenstoelen bosbessen en de bekende oranje bes de Lakka in de bossen te vinden, vooral in de maanden augustus en september. Mooie, maar ook lekkere paddenstoelen! In Zweden mag iedereen paddenstoelen plukken en dat wordt dan ook volop gedaan. Een introductie in de wereld van de paddenstoelen is mogelijk.

Eland- en wildsafari:

U kunt zelfstandigen of onder begeleiding dat is mogelijk om diep in de bossen op zoek te gaan naar elanden en wild en dit dan vast te leggen.

Uitstapjes:

Er zijn genoeg leuke uitstapjes te maken zoals naar Kiruna waar je de ijzerertsmijn kan bezoek. In Gällivare kan goed boodschappen en station bekijken

Er is dus veel mogelijk en wil je iets speciaals vraag het gewoon even.

 info@zweeds-lapland.nl

 Add this page to your favorite Social Bookmarking websites
Reddit! Del.icio.us! Mixx! Free and Open Source Software News Google! Live! Facebook! StumbleUpon! TwitThis Joomla Free PHP